Enduro škola s Katrošom

Legenda medzi slovenskými enduro jazdcami, Jaro Katriňák, povedie počas ATE days 2014 enduroškolu. Cieľom tohto tréningu bude osvojiť si správnu pozíciu na motorke a naučiť sa zdolávať prekážky. Jaro ako skúsený jazde Ti ukáže, ako zlepšiť techniku jazdy a akých chýb sa treba vyvarovať. Jazda v teréne sa potom si potom budeš užívať ešte viac. Ak sa v teréne cítiš ako ryba vo vode a máš už nejakú rally za sebou, Jaro Ti pomôže vypilovať techniku a zbaviť sa rôznych zlozvykov. Získaj výhodu pre ďalšími pretekármi a na novom preteku budeš opäť o čosi rýchlejší.

Tréning bude prispôsobený pre veľké cestovné endurá.

Predbežné časy tréningov

Piatok  13:00 a 16:00.

Sobota 9:00, 12:30 a 15:30.

Tréning bude prebiehať na endurotrati v Kopernici. Podmienkou je vhodná výstroj (prilba a chániče)  a vlastná motorka. Počet jazdcov v skupine je obmedzený na 12.  Rezervuj si miesto už teraz. Pri rezervácii uveď aj svoje schopnosti a na na akej motorke budeš trénovať.

Upozornenie: Aby sa vás čo najviac mohlo zúčastniť na enduroškole, zaviedli sme drobné obmedzenie. V predstihu sa dá rezervovať jeden termín na enduro školu. Ďalší termín až na mieste, v prípade že bude voľná kapacita.

Uveď jednu z možnosťí:

- začiatočník - v teréne sa necítim isto

- pokročilý - nemám problém mimo asfalt, prekážky však zdolávam opatrne a s rešpektom

- expert - občas si zajazdím na amatérskej súťaží, chcem byť ešte rýchlejší a menej padať

Piatok Sobota
Čas 13:00 16:00 9:00 12:30 15:30