Súťaž so Styxom: X-Lite X-551 za polovicu

Firma Styx je výhradným dovozcom prilieb X-Lite. Do súťaže nám venovala 50% zľavu na prilbu X-Lite X-551.

X-551 je prlba z kompozitných vlákien určená pre jazdcov na enduro a motard motocykloch.

Každý detail bol navrhnutý pre všestranné využitie. Výber materiálov škrupiny, extra komfortná vnútorná tkanina, či vnútorná VPS clona posúvajú prilbu X-551 do first class. X-551 je štandardne predpripravená pre dodatočnú montáž komunikačného systému N-Com ® X-Series BX4 PLUS.

Aerodynamické ale "svalnaté" línie v dokonalej kombinácii s dizajnom X-551 ju robia ešte viac atraktívnou. Veľký šilt a praktický ventilačným systémom zaručujú vysoký komfort. Šilt poskytuje potrebnú ochranu pred slnečným žiarením a rovnako poslúži ako ochrana pred odletujúcimi kameňmi počas výletu mimo cesty. Prilba môže byť použitá v plnej konfigurácii s demontovaným šiltom alebo s demontovaným plexi štítom.

Hlavné vlastnosti:

• Meniteľné a prateľné antibakteriálne futro
  • Vymeniteľné lícne časti za rôzne hrúbky
  • Ultraširoký dvojitý plexištít s ochranou proti zahmlievaniu a poškrabaniu
  • Slnečná clona VPS zabudovaná vnútri prilby
  • Vetracie otvory na brade a vrchu prilby
  • Vyrábané vo veľkostiach XS-XXL

prilba11

Pošlite nám odpoveď na otázku:

V ktorých troch mestách na Slovensku má firma Styx pobočku.

Odpovede posielajte na e-mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.  . V maile napíšte svoje meno a kontak a ako predmet uveďte Styx.

Výhercu vyžrebujeme v sobotu 21. júna počas večerného programu. Výherca si bude môcť vybrať farbu aj veľkosť podľa seba.

styx100.fw